ADANA / ÇUKUROVA - Gönül-Ferhat Baykara İlkokulu

10 suz kasım

Ekm

Teşekkürler çocuklar, onları yetiştiren anne babalar..  Teşekkürler öğretmenim.. Teşekkürler

Ekm

Kodlama haftasında öğrencilerimize farkındalık kazandırmak amacıyla Cumhuriyeti'mizin 100 yılı anısına kodlama etkinlikleri yaptırılmıştır.

Haz

Okulumuz sınıf öğretmeni Mustafa KOÇAK'ın tüm ürünleri birleştirerek oluşturduğu dijital mozaik ürünü.

Haz

Okulumuz 3/E sınıfı öğretmeni Mustafa KOÇAK tarafından yürütülen ECHO e Twinning projesi kapsamında yapılan ağaç çalışması öğrenciler tarafından başarı ile gerçekleştirildi.

Haz

9 mayıs e twinning günü e-twinner öğretmenlerimiz Okulumuz İngilizce öğretmeni Ayşe ÇİFTÇİOĞLU KAT, Mustafa KOÇAK ve Eylem İNCEOĞLU ve öğrenciler tarafından yapılan etkinliklerle kutlandı

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmeni Ayşe ÇİFTÇİOĞLU KAT tarafındanECHO e Twinning kapsamında öğrencileri ile yaptığı çalışmalar başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Haz

Okulumuz 4 -F sınıfı öğrencileri 2-E sınıfındaki arkadaşlarına AKRAN ÖĞRETİMİ yoluyla akıl ve zeka oyunlarnı öğrettiler.

Haz

OKULUMUZ ETWİNNERLERİ  etwinning GÜNÜNÜ KUTLADILAR.

Haz

okulumuz rehber öğretmeni Eylem İNCEOĞLU tarafından yürütülen ''Duygularımın Kontrolü Bende'' e twinning projesinin sergisi gerçekleştirilmiştir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramını çoşkuyla kutladık. Tebrik ederim çocuklar.

DERŞ ÇALIŞMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMA YOLLARI